De spectaculaire (hoofd)act van Super Hollands is een 30 minuten durende medley van Nederlandstalige meezingers, waarop iedereen  helemaal uit zijn dak gaat!

Super Hollands bestaat uit Hans Carras en Mathieu Wielens . Naast hun optredens als het duo Super Hollands zijn beiden ook als solozanger actief.

Beide zangers zijn reeds sinds jonge leeftijd actief met muziek bezig; Hans is in zijn jeugd lid geweest van meerdere zangkoren en in zijn familie speelde iedereen accordeon. Hans zag al op jonge leeftijd dat zijn opa en oma met hun accordeonspel tijdens bruiloften de dansvloer vol kregen. Het entertainen werd Hans dus al met de paplepel ingegoten.

Vanaf zijn 18e is Hans professioneel gaan boksen en kwam het entertainen helaas op een lager pitje te staan. Na het beeindigen van zijn bokscarriere kreeg Hans gelukkig weer meer vrije tijd en heeft hij vijf jaar geleden het duo Super Hollands opgericht. Hans heeft CD's opgenomen met Ronnie Tober en Bennie Solo en in het verleden ook diverse typetjes gespeeld. Onder de naam Hansie treedt Hans ook solo op en heeft hij de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht.

Mathieu Wielens is een aanstormend allround zanger heeft afgelopen jaren zich ontwikkeld tot een echt podium beest met zijn prachtige volle goed geschoolde stem raakt hij menigeen in het hart

De naam Super Hollands suggereert wellicht dat er enkel Nederlandstalig wordt gezongen, doch de heren hebben (op verzoek) ook een uitgebreid Engels repertoire.

Super Hollands organiseert daarnaast onder de noemer 'Super Hollands On Tour' een zeer gevarieerd muziekspektakel, waarbij naast hun eigen optreden(s) diverse artiesten de mogelijkheid krijgen om op te treden. Hun netwerk is inmiddels dermate groot geworden, dat het bijvoorbeeld geen probleem is om tien verschillende artiesten op een avond (of ander dagdeel) te laten optreden op een locatie naar keuze. Super Hollands On Tour wordt georganiseerd door H&M Entertainment, waar Hans eigenaar van is.

De spectaculaire (hoofd)act van Super Hollands is een 30 minuten durende medley van Nederlandstalige meezingers, waarop iedereen  helemaal uit zijn dak gaat!