Fantastische start van 2023 voor HM-Entertainment

 

Het nieuwe jaar is voor HM-Entertainment ontzettend goed begonnen! En ook de rest van 2023 belooft gewoon weer een grandioos succes te worden!

Na een aantal geweldige optredens in januari, stromen de boekingen voor de rest van het jaar alweer binnen.

 

Daarnaast maken wij met trots bekend dat HM-Entertainment naast de samenwerking met diverse artiesten ook een samenwerkingsverband is aangegaan met twee fantastische dj’s, namelijk:

 

Dj John de Vree & Remon Foks van Tornado Drive in show 

 

DJ John de Vree :

John de Vree is een gezellige allround dj die weet hoe je een feestje bouwt voor jong & oud. Altijd de juiste muziek bij het jouw feest. Want of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest, carnaval of oktoberfeest dat maakt niet uit. DJ John maakt er met zijn muziek sowieso een feestje van. Ook voor karaoke of muziek kwissen is DJ John te boeken, met zijn  video-booth en drive in show gegarandeerd een spectaculaire Show

Tornado drive in show :

Remon Foks heeft inmiddels 20 jaar ervaring als dj. En met zijn drive-in show zit hij totaal niet stil. Door alle vernieuwingen is de show keer op keer een succes. En van alle markten thuis dus daarom leuk voor alle generaties.

 

Artiesten

Naast deze dj’s heeft HM-Entertainment in de loop der jaren ook een enorm netwerk opgebouwd in samenwerkingen met diverse artiesten. Enkele voorbeelden van zangers waarmee wij succesvolle feestjes bouwden zijn:

Super Hollands - Mathieu Wielens - Roy Otters - Matthias Woerdman - Hans Carras - Ramon Soer - Frank van Etten - Dries Roelvink - Dario - Enrico Moes - Gerard Palts - Dean Saunders - Ronnie Tober - Dennis Wiltink - Hans Kroes - Wilfried Wildschwein -  Zangeres Sabine (Helene Fischer) - Maico - John Dennies - Aukje Fijn  John Enter - Herman van Doorn - De Havenzangers - Jeffrey Huisman -

Jermain Stuiver en Stevie Poppinghaus “ De witte Tjaboo” .

 

Dus: Wilt u in 2023 ook een feestje organiseren? Maar dan wel eentje zonder saaie stiltes! Boek dan een all-in feest via HM-Entertainment. Met één of meerdere zangers en een dj is uw feest gegarandeerd een succes!

Door een boeking via HM-Entertainment bent u 100% verzekerd van een geslaagde avond voorzien van top kwaliteit geluid en enthousiaste artiesten die het feest gemakkelijk de hele avond laten doorgaan.

 

 

Meer informatie :  

Neem dan contact op via: www.hanscarras.nl of mail / bel naar hmentertainment2018@gmail.com  0647868221